• Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    uw schoonmaak- en onderhoudsbedrijf in de regio.

  • Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    Zonnepanelen schoonmaken voor beter rendement

  • Glazenwasser Van der Aa

    uw pand helemaal blinkend schoon

Zonnepanelen schoonmaken voor beter rendement

Wanneer u al de duurzame keuze heeft gemaakt zonnepanelen aan te laten brengen op uw dak, wilt u hier natuurlijk wel het maximale uit halen. Wist u dat u door middel van de zonnepanelen schoonmaken niet alleen de uitstraling, maar ook het rendement bewaakt blijft? Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert staat klaar om uw panelen te reinigen!

Energie- en kostenbesparing

Door middel van duurzame energiebronnen zorgt u ervoor dat uw huis of kantoorpand op milieuvriendelijke wijze energie op kan wekken en dus minder belastend is voor het milieu. Niet onbelangrijk in een tijd waarin het beschermen hiervan steeds belangrijker is. Om dit nog eens extra te waarborgen, is uw zonnepanelen laten reinigen een perfecte optie. Schone panelen vangen namelijk nét dat beetje meer zonlicht en leveren daardoor meer energie op. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee dus! Voor optimale energiebesparing laat u ongeveer tweemaal per jaar een professional langskomen om de zonnepanelen te wassen. Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening is hierin uw specialist.

Milieuvriendelijke schoonmaak

De kracht van Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening zit in onze ervaring, onze flexibiliteit en onze professionaliteit. Bij de zonnepanelen reinigen gaan we te allen tijde deskundig te werk en maken we gebruik van professionele, milieubewuste middelen. Door middel van osmosewater zullen we de zonnepanelen schoonmaken zonder deze te beschadigen. Er blijft geen residu achter en wij hoeven niet hard te poetsen met borstels die krassen op het oppervlak achterlaten. Met behulp van het gedemineraliseerde water en zachte borstels zorgen wij voor een blinkend schoon eindresultaat waar u niets dan profijt van zult hebben.

Maak een afspraak met onderhouds- en schoonmaakbedrijf Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening door contact met ons op te nemen. U bereikt ons via tel. 085-8882165 of via het contactformulier dat onderaan de pagina staat. Vanuit Weert staan wij voor particulieren en bedrijven in de wijde omtrek klaar.

Meer weten?

Neem contact op met Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

Contactformulier

Ons adres