• Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    uw schoonmaak- en onderhoudsbedrijf in de regio.

  • Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    Zonnepanelen schoonmaken voor beter rendement

  • Glazenwasser Van der Aa

    uw pand helemaal blinkend schoon

Reiniging van uw schoorsteen door dé schoorsteenveger

Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert is uw ervaren en flexibele schoorsteenveger uit Weert. Bij zowel particulieren als bedrijven komen wij graag langs voor professionele schoorsteenreiniging. Door ons uw schoorsteen te laten vegen houd u uw pand te allen tijd netjes, schoon en bovendien veilig. Ook voor eventuele onderhoud- en reparatiewerkzaamheden!

Grondige schoonmaak

Wat zijn de voordelen van een schoorsteenveger inschakelen? Anders dan bij diverse andere reinigingswerkzaamheden is dit een klus die doorgaans echt het oog van een expert vereist. Bovendien is het een intensieve bezigheid die zelfs gevaren met zich mee kan brengen indien u zich op het dak bevindt. Daarom is het een verstandige keuze om Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening in te schakelen om uw schoorsteen te reinigen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en flexibele werkwijze zijn wij in staat grondige schoonmaak geheel naar uw wensen te realiseren. Wij maken gebruik van professionele middelen. Vanzelfsprekend laten wij de werkplek altijd netjes achter door achteraf te vegen en desnoods te dweilen, zodat u hier niet mee blijft zitten.

Onderhoud en reparatie

Naast een schoorsteen schoonmaken kunnen wij eveneens bepaald onderhoud aan uw schoorsteen verrichten. Denk bijvoorbeeld aan opnieuw voegen, lood vervangen of regenkapjes aanbrengen. Hierover adviseren wij u graag. Mochten wij tijdens de schoorsteen vegen tegen bepaalde problemen aanlopen, dan stellen wij u hier allereerst van op de hoogte. Vervolgens brengen we advies uit over wat er het beste aan kan gebeuren en laten we de keuze aan u. Bij ons zit u namelijk nooit zomaar ergens aan vast. Beslist u de werkzaamheden aan ons over te laten? Dan regelen wij de benodigde tools en materialen en gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Zo houden wij uw pand niet alleen schoon, maar ook veilig. Niet verplicht voor uw verzekering, maar natuurlijk wel zo prettig voor uzelf.

Schakel schoorsteenveger Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert in voor het reinigen van uw schoorsteen door contact met ons op te nemen via tel. 085-8882165 of het contactformulier onderaan de pagina. Uiteraard kunt u langs deze wegen tevens meer informatie opvragen over wij voor u kunnen betekenen. Wij staan graag voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op met Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

Contactformulier

Ons adres