• Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    uw schoonmaak- en onderhoudsbedrijf in de regio.

  • Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    Zonnepanelen schoonmaken voor beter rendement

  • Glazenwasser Van der Aa

    uw pand helemaal blinkend schoon

Glazenwasser Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

Als uw ramen er niet meer naar behoren uitzien kunt u rekenen op de deskundige en flexibele service van Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening. Wij zijn uw glazenwasser in Weert en omstreken en verzorgen professionele glasbewassing bij particulieren en bedrijven. Tijdens onze werkzaamheden nemen wij vanzelfsprekend kozijnen mee in de schoonmaak.

Professionele glasbewassing

Uw ramen wassen is een tijdrovende klus. Om uzelf tijd en moeite te besparen kunt u dit werk beter overlaten aan een professionele glazenwasser. Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening beschikt over jarenlang ervaring in de glazenwasserij en komt graag bij u langs om buiten uw ramen te zemen. Hierbij werken wij hoofdzakelijk gewoon handmatig met de ladder: dit is nog steeds een van de meest efficiënte manieren om bij woonhuizen, kantoren en andere panden te ruiten te wassen. Bovendien besparen wij u door deze methode op kosten. Er hoeven immers geen telescoopreinigers of hoogwerkers te pas aan te komen. Maar uiteraard kunnen wij dit op aanvraag wel voor u regelen. Ons glazenwassersbedrijf speelt namelijk te allen tijde in op uw wensen.

Complete service op maat

Als klant staat u voor Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uiteraard centraal. Met het oog op een zo volledig mogelijke service doen wij er dan ook alles aan om u geheel te ontzorgen. Daarom zit bij onze glasbewassing standaard het reinigen van kozijnen inbegrepen. Een raam is immers meer dan de ruit alleen. Zo zorgen wij ervoor dat uw pand helemaal blinkend schoon is. Bovendien zijn wij in te schakelen in de mate die u prettig vindt. Wilt u slechts eenmalig gebruik maken van onze diensten? Of juist een contract aangaan zodat wij uw ruiten met regelmaat schoon kunnen houden? Bij ons is het allemaal mogelijk. Bespreek gerust de mogelijkheden door contact met ons te zoeken!

Uw ramen laten wassen door onze gespecialiseerde ramenwasser? Neem contact op met glazenwasser Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert door te bellen naar tel. 085-8882165 en wij helpen u graag verder. Het onderstaande contactformulier invullen is eveneens een optie. In dat geval ontvangt u altijd zo spoedig mogelijk een reactie.

Meer weten?

Neem contact op met Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

Contactformulier

Ons adres