• Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    uw schoonmaak- en onderhoudsbedrijf in de regio.

  • Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

    Zonnepanelen schoonmaken voor beter rendement

  • Glazenwasser Van der Aa

    uw pand helemaal blinkend schoon

Dakgoot reinigen? Reken op uw professional!

Voor een dakgoot reinigen een professional inschakelen? Van de Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert is de specialist die u zoekt. Voor zowel schoonmaak, onderhoud en reparatie komen wij met alle plezier bij u langs. Of het nu om een periodieke reiniging of een ontstopping verhelpen gaat: ons onderhoud- en schoonmaakbedrijf doet het voor u.

Voor reiniging en reparatie

Een dakgoot is een element van het huis dat velen nog wel eens over het hoofd zien. Maar het is essentieel voor de kwaliteit en levensduur van een pand om regelmatig een dakgoot te reinigen en van het nodige onderhoud te voorzien. Echter begrijpen wij maar al te goed dat het nog een hele klus kan zijn om zelf de ladder op te gaan en dit uit te voeren. Daarom staan wij voor u klaar om u te ontzorgen. Wij komen tijdig bij u langs om de goot leeg te halen en te zorgen dat water goed door blijft stromen. Regelmatig uw dakgoten schoonmaken voorkomt vervelende zaken zoals verstoppingen en alle gevolgen van dien (denk aan lekkage en schade). Mocht dit toch onverhoopt optreden, dan kunt u alsnog een beroep op ons doen om de reparatie aan de goot, afvoer, buis of regenpijp te realiseren.

Schoonmaak naar uw wensen

Door uw goten te reinigen zorgen wij ervoor dat uw gebouw er weer spik en span uitziet en dat grotere problemen zo veel mogelijk achterwege blijven. Dat is natuurlijk op z’n beurt weer goed voor u, uw woning en uw portemonnee! Overigens kunnen wij tevens andere elementen zoals windveren, boeiborden, randjes van dakramen en dakkapellen meenemen met onze service. Daarbij zijn wij eenmalig, periodiek of zelfs op contractuele basis in te schakelen. Kortom: wij zullen uw dakgoot reinigen naar uw wensen. Let wel: omdat wij niet op hoogte werken is het helaas niet mogelijk hoge gebouwen te voorzien van dakgootreiniging.

Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak door contact met ons op te nemen en wij geven u graag meer informatie. U bereikt Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert via tel. 085-8882165 en het onderstaande contactformulier.

Meer weten?

Neem contact op met Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

Contactformulier

Ons adres